Peel-Yalgorup System Annual Ramsar TAG Meeting (#20) to be held from 9.30 am to 1.15 pm on Thursday 24 March 2022



at Meeting Room, Department of Water 107 Breakwater Parade, Mandurah & Video Conference via Zoom

START	FINISH	DURATION	
9.30	9.35	5 mins	1. Acknowledgement of Country (Claire Reid)
9.35	9.50	15 mins	 Introductions (Claire Reid) Apologies (Claire Reid) Declarations of Interest (Claire Reid) Confirmation of Minutes of Meeting held on 22 March 2021 (Claire Reid) Business arising from previous Minutes (Claire Reid) Correspondence (Claire Reid)
9.50	10.05	15 mins	 Member Group Reports (as read) Review progress against strategies & actions – reports from Groups on activities undertaken in past 12 months.
10.05	10.50	15 mins	 <u>Presentations – Session 1:</u> 9. What does life after the National Landcare Program 2 look like? A preliminary proposal for future funding from the Australian Government (Steve Fisher, PHCC)
		15 mins	 A summary of Acid Sulfate Soils Investigations at Lake McLarty (Jennie Beeson, PHCC)
		15 mins	 An introduction to the imminent hydrological investigation of Lake Clifton to the protect the thrombolite community, (Mike Venarsky, DBCA)
10.50	11.05	15 mins	12. Q & A for Session 1 presentations
11.05	11.20	15 mins	Break
11.20	12.20	20 mins	 <u>Presentations - Session 2:</u> 13. Marine Stewardship Council Certification Conditions – Disturbance of shorebirds (Bianca Brooks, DPIRD)
		20 mins	14. Overview of the Water Quality Improvement Plan for the Peel-Harvey estuary system (Malcom Robb, DWER)

		20 mins	15. Mandurah Bridge Duplication (Adrian Minogue, Main Roads WA)
12.20	12.35	15 mins	16. Q & A for Session 2 presentations
12.35	12.45	10 mins	17. Other Business and Wrap Up Next meeting: Thursday 9 March 2023
12.45	1.15	30 mins	Please join us for a light lunch (dependent on live attendance)

We acknowledge the Noongar people as Traditional Custodians of this land and pay our respects to all Elders past and present