NOTICE OF GENERAL MEETING

A General Meeting of the PHCC will be held from 9.00am to 12.00 noon on Thursday 20 June 2019 at the Forest Discovery Centre Conference Room 1 Acacia Road, Dwellingup



START	EINICH	DUDATION	Feer-naivey Catchinent Council
SIAKI	FINISH	DURATION	
8.45	9.00	15 mins	Grab your cuppa
9.00	9.10	10 mins	 Apologies Declarations of Interest Confirmation of Minutes of Meeting held on 19 April 2019 Business arising from previous Minutes Correspondence (available on PHCC website & tabled)
9.10 10.00 10.10 10.15	10.00 10.10 10.15 10.20	50 mins 10 mins 5 mins 5 mins	 Agency and Member Updates DPIRD (Agriculture and Food) – Rob Summers DBCA (Parks and Wildlife) – Marg Cugley DWER (Water and Regulation) – Bob Pond PDC (Peel Development Commission) – Andrew Ward DPLH (Planning - Peel) - Observer – Scott Haine Water Corporation - Observer – Suzanne Browne Community Members Local Government Representatives Endorsement of Policies Endorsement of Noongar Participation Plan Endorsement of Communications Plan (Initial) & Community
			Participation Plan
10.20	10.40	20 mins	Morning Tea
10.40 10.55	10.55	10 mins + 5 mins Q&A 5 mins + 5	10. Presentation: Overview of Dwellingup's Trails, Trains and 'Dwellingup Futures' – Dean Unsworth, CEO Shire of Murray 11. Staff Presentation: Update NLP Banksia Project – Andrew Del
11.05 11.15	11.15 11.25	mins Q&A 10 mins 10 mins	Marco, Program Manager Land Conservation PHCC 12. Treasurer's Report 13. Chief Executive Officer's Report, including Program Managers' reports
11.25	11.35	10 mins	14. Chairman's Report
11.35	12.15	30 mins	Tour of the Forest Discovery Centre (time TBC)
12.15	1.00	60 mins	Lunch
Novt mooting: Thursday 15 August 2010			

Next meeting: Thursday 15 August 2019

Venue to be advised